Salotos su : vištiena/lašiša/tunu + skrudintas česnakinis batonas.
Įvairūs troškiniai, šaltibarščiai, šaltibarščių tortas su karštomis bulvėmis, kepsniai, įdarytos tos storos mėsinės dešrelės, čenakai, pica, lazanija, piemenų pyragas ir t.t
Šiaip kas šauna į galvą tą ir darau 😄
justemur
3
2024-05-02 11:57:30
Ynga77
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
Man tai troškiniai. puodą isverdi dviem dienoms ir ramu.sotu ir skanu.
Ynga77
2
2024-05-02 11:06:02
f03920bb6d
8
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
ypač tirštos sriubos- tada ir pirmas, ir antras patiekalas būna
f03920bb6d
1
2024-05-02 10:50:52
Evasita77777
1
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
O dėl burratos salotų aš pakvaišus. Taip pat labai paprasta, pripjaustyti labai daug pomidoriukų, sultenių, jeigu turiu figų, ant viršaus uždėti burrata ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kapotomis pistacijomis.
Evasita77777
1
2024-05-02 10:43:44
Ynga77
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
nesu burratos valgiusi 😁😁 reiks lekti i maxima ieškoti
Ynga77
2
2024-05-02 12:22:07
Evasita77777
1
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
O šiaip dar labai mėgstam vištos krūtinėlės kepsniukus pievargrybių ir svogūnų bešamelio padaže.
Evasita77777
1
2024-05-02 10:38:45
Ynga77
7
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
1
BIODERMA produktų mylėtojas (-a)
kaip darote tą bešamelio padažą?
Ynga77
2
2024-05-02 12:21:42
Evasita77777
1
Metai praleisti Klube
1
Diskusijų kūrimo lyderis (-ė)
3
Aktyviausias (-ia) diskusijų dalyvis (-ė)
Keptuvėje ištirpinu sviestą, vėliau įdedu grietinę ir įpilu šaukštą miltų, kad sutirštinti. Jeigu per tiršta, tai įpilu šiek tiek vandens. Paprieskoniuoju.
Evasita77777
1
2024-05-02 16:46:03
Nori dalyvauti „Patiekalai“ diskusijoje? Prisijunk prie NAOS Lojalumo Klubo ir pasidalink savo mintimis su kitais nariais!
Patiekalai
Pasidalinkite lengvais patiekalų receptais, jau nebe sugalvoju ką šeimynai valgyti ruošti.Atrodo jau viskas nusibodo, norisi naujovių
Lazanija, troškiniai indeliuose, netikras zuikis, šaltibarščiai
aš dažnai gaminu trintų moliūgų sriubą. labai paprasta ir skanu. pagrinde moliūgai ir bulvės, o daugiau jau pagal skonį.
Sriubos, troškiniai, makaronai su faršu, plovas, salotos įvairios.
ir dar burokėliai, rukola ir feta. Derinys atsiųstas iš dangaus ❤️
https://antmedineslenteles.com/2019/01/24/vistiena-su-medaus-garstyciu-padazu/ - šitas nuostabus 😍
Salotos su : vištiena/lašiša/tunu + skrudintas česnakinis batonas. Įvairūs troškiniai, šaltibarščiai, šaltibarščių tortas su karštomis bulvėmis, kepsniai, įdarytos tos storos mėsinės dešrelės, čenakai, pica, lazanija, piemenų pyragas ir t.t Šiaip kas šauna į galvą tą ir darau 😄
Man tai troškiniai. puodą isverdi dviem dienoms ir ramu.sotu ir skanu.
ypač tirštos sriubos- tada ir pirmas, ir antras patiekalas būna
O dėl burratos salotų aš pakvaišus. Taip pat labai paprasta, pripjaustyti labai daug pomidoriukų, sultenių, jeigu turiu figų, ant viršaus uždėti burrata ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kapotomis pistacijomis.
nesu burratos valgiusi 😁😁 reiks lekti i maxima ieškoti
O šiaip dar labai mėgstam vištos krūtinėlės kepsniukus pievargrybių ir svogūnų bešamelio padaže.
kaip darote tą bešamelio padažą?
Keptuvėje ištirpinu sviestą, vėliau įdedu grietinę ir įpilu šaukštą miltų, kad sutirštinti. Jeigu per tiršta, tai įpilu šiek tiek vandens. Paprieskoniuoju.